Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
29 de setembre del 2019
Els guanyadors faran els cartells i programes de mà de les obres del 2020
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el setè Concurs a Artista Resident de la companyia, així com la primera edició del Concurs Jove, on hi podran participar tots els joves entre 12 i 15 anys.

El guanyador o guanyadora del Concurs a Artista Resident, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2019, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2020. El premi és de 600 €. Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi.

Pel que fa al Concurs Jove, el guanyador o guanyadora haurà de presentar una proposta pel programa de mà dels Pastorets 2019, i s'emportarà 4 entrades per veure una obra de les que programarà el Grup durant l'any 2020.

En ambdós casos, els originals s’hauran de lliurar a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del 29 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Podeu descarregar les bases completes del concurs aquí.
8 d'abril del 2019
Aquests dies el Grup de Sant Hipòlit està acabant d'enllestir l'obra de Sant Jordi
Escrita el 1897, publicada el 1898 i estrenada als escenaris el 1899. Enguany, 120 anys després i coincidint amb el 20è aniversari del ressorgiment del grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà els personatges de l’Alegria que passa tornen a pujar a l’escenari a la Sala Petita d’Osona.
En aquesta ocasió, la Sònia Camacho dirigeix un estol d'actors i actrius joves del Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Una representació en la qual s'hi podran veure diferents tècniques artístiques que no us podeu perdre.

L'obra es representarà els dissabtes 27 d'abril i 4 de maig ales 21h i el diumenge 5 de maig a partir de les 18h.

13 de desembre del 2018
Ja tenim a punt una edició dels Pastorets molt històrica
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà està ultimant els assajos de la representació tradicional més esperada a finals d'any. Sota la direcció de Sergi Marcos, Els Pastorets d'enguany són tradicional i alhora ben especials. Aquest any se celebren els 20 anys de la nova constitució del Grup de Teatre i per aquest motiu serà un any amb moltes sorpreses.
Us esperem en alguna de les representacions que farem:
25 i 29 de desembre a les 21:30h.
26 i 30 de desembre i 6 de gener a les 19h.

10 de desembre del 2018
A principis del mes de desembre es va descobrir el nom del guanyador/a del 6è concurs
Aina Espona ha guanyat la 6a edició del concurs Artista Resident que anualment organitza el Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Una edició que ha rebut 9 propostes diferents. L'alt nivell artístic dels cartells va posar molt difícil l'elecció del jurat: hi va haver un triple empat ens els 3 cartells finalistes i finalment, va caldre el vot definitiu de la secretària del Grup.El Grup de Teatre de Sant Hipòlit vol agrair la participació a tots els artistes! Esperem rebre més propostes en les properes edicions!
30 de setembre del 2018
El/la guanyador/a farà els cartells de la temporada 2019
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el 6è Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2018, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2019. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del 30 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les cinc primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barceloní Camilo Huertas i les santhipolitenques Montse Espelt i Rosa Maria Vila, el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aquí

22 d'agost del 2018
Cinc obres de curta durada que es representaran el proper dissabte 1 de setembre
Ja tenim la Festa Major aquí i per tal de col·laborar-hi com cada any, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit ha preparat un espectacle ben original.
Enguany, convertirem el casc antic del poble en un 'tapeo teatral'. Cinc obres es faran simultàniament a diferents espais del centre urbà de Sant Hipòlit de Voltregà. Cada obra tindrà una durada aproximada d'uns 15 minuts.
Cada obra es representarà el dissabte 1 de setembre a les: 21h, 21:30h, 22h, 22:30h, 23h i 23:30h.
Una vintena d'actors i actrius conjuntament amb els directors i directores de cada una de les obres estan ultimant els assajos per tal de sorprendre el públic de Sant Hipòlit.
Us hi esperem!

15 d'abril del 2018
Per Sant Jordi, el grup de teatre us presenta un recull de monòlegs de Joan Capri
Es tracta d’un espectacle de petit format basat en històries breus explicades amb un gran sentit de l’humor pels actors del grup. Són textos que critiquen i retraten les maneres costumistes, els prejudicis, les inseguretats i les mesquineses de la societat catalana de la dècada dels 60. Històries del passat amb un rerefons vigent, que han fet de Joan Capri i els seus monòlegs més emblemàtics un dels grans còmics l’escena catalana, un clàssic sovint oblidat.
L’obra es representarà al Teatre Municipal de Sant Hipòlit “la sala petita d’Osona” els propers dies 21 i 22 d’abril de 2018 a les 18h.
20 de febrer del 2018
L'obra serà representada a la 30a edició del concurs Taca'm
Després de guanyar el concurs de l'any passat amb 'Smiley, una història d'amor', el Grup de teatre de Sant Hipòlit participa aquest any en la 30a edició del concurs Taca'm de Caldes de Montbui, amb una adaptació de 'La plaça del diamant' de Mercè Rodoreda.
Aquesta obra es va estrenar a Sant Hipòlit a la tardor i va ser un èxit total. Tots els detalls estaven molt ben cuidats i les tres actrius (Montse Molas, Mireia Sánchez i Judit Sánchez) esplèndides.
Us la recomanem, us agradarà!11 de febrer del 2018
L’obra es representarà al Teatre Municipal de Sant Hipòlit “la sala petita d’Osona” els propers dies 17, 18, 24 i 25 de febrer
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit enceta la temporada 2018 amb “El Tinent d’Inishmore” de Martin

McDonagh i dirigida per Xevi Vigué (Shake-scene, La forma de les coses, El Mercader de

Venècia).La tranquil·litat de l’illa d’Inishmore (Irlanda) es veu alterada quan Davey troba una gat

aparentment atropellat. Martin McDonagh aprofita aquest punt de partida per crear un vòrtex de

sang i fetge gratuït, però perfectament justificat pels personatges, ambientat a l’Irlanda

paramilititzada de l’INLA i l’IRA durant els 90’s.Habitualment comparat amb Tarantino, McDonagh va més enllà del thriller, aportant un toc

d’humor anglès (sic!) a la seva obra. Conjuntament amb “El lisiat d’Inishmaan” i “The Banshees of

Inisheer”( aquesta última mai editada per no ser prou bona segons McDonagh) , El “Tinent

d’Inishmore” forma part de la triologia ambientada a les illes d’Aran.L’obra es representarà al Teatre Municipal de Sant Hipòlit “la sala petita d’Osona” els propers dia

17 (21:30h), 18 (18h), 24 (21:30h) i 25 (18h)

16 de desembre del 2017
Aquests dies estem fent els últims assajos generals
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà està ultimant els assajos de la representació tradicional més esperada a finals d'any. Sota la direcció de Joan Roura, Els Pastorets d'enguany són tradicionals, però sense deixar l'humor de banda. Us esperem en alguna de les representacions que farem:

- 25 de desembre a les 21:30h

- 26 i 30 de desembre a les 18h

- 6 i 7 de gener a les 18h
Veure notícies anteriors
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat