Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Diumenge 12 de maig del 2013
'El Mercader de Venècia' va ser l'obra més premiada al Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui
En una gala celebrada a Caldes aquest passat dissabte 11 de maig, els resultats del concurs van superar totes les expectatives del grup de Sant Hipòlit, que es va endur un total de 10 premis i un premi especial del jurat.

La nit va començar amb un hattrick de premis a la categoria de Millor Actor Secundari, amb el 3r premi per a Eduard Mauri, pel paper de Bassanio; el 2n per a Narcís Colom 'Xixo', pel paper de Vell Gepa; i el 1r per a Sergi Marcos, pel personatge de Lancelot.

A més a més, 'El Mercader de Venècia' va aconseguir un ple a l'apartat tècnic, tant important i sovint poc valorat; guanyant els premis de Millor Escenografia (Narcís Colom), Millor Vestuari (Maria Àngels Pladevall) i Millor Maquillatge i Perruqueria (Montse Yuste i Aida Toneu).

Quan la nit semblava que no podria anar millor, el grup va tornar a veure premiada la seva feina amb els premis a Millor Actor Protagonista, on Miquel Vigué va guanyar el 2n premi pel paper d'Antonio, i Toni Riera va guanyar el 1r premi per la interpretació de Shylock, el jueu.

Per culminar la gala, l'obra també va guanyar el 2n premi a la Millor Direcció, per Xevi Vigué; i el 2n premi a Millor Obra.

Per la seva banda, tant Sònia Camacho com Mireia Sànchez van ser nominades a les categories de Millor Actriu Secundària i Millor Actriu Protagonista, respectivament.

A més a més, el jurat va concedir al grup un premi especial a la millor salutació. D'aquesta manera el Grup de Teatre de Sant Hipòlit va ser el gran triomfador de la gala; on l'altra gran premiada va ser l'obra Sis Misteris, de la companyia Mel i Sucre; i La Moral de la Senyora Dulska, de la companyia Acte Quatre. Podeu veure els resultats complets a http://teatreacaldes.blogspot.com.es.

Si la bona acceptació del públic ja va ser una recompensa per a la feina que va comportar representar un clàssic de Shakespeare; el reconeixement rebut dissabte a Caldes va posar la cirereta al pastís. Moltes gràcies a tots!
Veure totes les notícies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat