Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
24 de Setembre del 2013
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit busca Artista Resident per a la nova temporada

El concurs consisteix en la presentació d’una proposta de cartell pels Pastorets 2013. El guanyador/a elaborarà els cartells i programes de mà de les obres del Grup de Teatre per a la temporada 2014

El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el I Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2013, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2014. El premi és de 600 €.
Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del dia 15 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.
Amb aquesta proposta el Grup de Teatre vol fomentar la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.
Podeu consultar les bases al link que hi ha a sota:

Bases del concurs

Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat