Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dimarts 26 de novembre del 2013
La iniciativa, que s'inicia enguany, pretén unir el món del teatre i el del disseny
El proper diumenge 1 de desembre es lliurarà el premi a Artista Resident del Grup de Teatre de Sant Hipòlit per la temporada 2014. L’acte es farà al Teatre Municipal a les 18:00 i es lliurarà el premi al guanyador/a d’aquesta primera edició del concurs. El guardonat, a banda del premi econòmic, serà l’encarregat/ada de realitzar dos cartells més pel Grup de Teatre de Sant Hipòlit i d’establir sinèrgies que ajudin al grup a evolucionar des del punt de vista plàstic i creatiu.
El passat 16 de novembre es va reunir el jurat del concurs, i van valorar el gran nivell artístic de tots els treballs presentats. El cartell amb el qual es concursava era el dels Pastorets d’enguany. El veredicte va ser molt disputat, fins al punt d'arribar a un empat, que es va acabar resolent pel vot de qualitat del secretari. Les obres finalistes seran exposades al vestíbul del Teatre Municipal des del diumenge 1 de desembre i fins al 12 de gener del 2014.
El jurat estava integrat per Judit Vila, presidenta del Grup de Teatre, Elisabet Contreras, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Narcís Colom, membre del Grup de Teatre, Íria Corominas, estudiant de batxillerat artístic, Anna Jiménez, tècnica de cultura, i Ivan Sánchez, impressor. Va estar assistit per Oriol Caritg, secretari del Grup de Teatre.
Veure totes les notícies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat