Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
24 d'Agost del 2015
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit convoca el III Concurs a Artista Resident

El guanyador elaborarà els cartells de les obres del grup durant la temporada 2016.

El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el III Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2015, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2016. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del dia 20 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les dues primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas i el santhipolenc Javi Funes, respectivament, el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs des d'aquí

Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat