Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
18 de Setembre del 2016
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit convoca el 4t Concurs a Artista Resident

El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el 4art Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2016, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2017. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del dia 2 de desembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les tres primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, i el barceloní Camilo Huertas, el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.Podeu descarregar les bases del concurs aquí

Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat