Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dissabte 23 de setembre del 2017
El/la guanyador/a farà els cartells de la temporada 2018
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el 5è Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2017, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2018. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del dia 1 de desembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les quatre primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barceloní Camilo Huertas i la santhipolitenca Montse Espelt el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aquí


Veure totes les notícies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat