Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
30 de Setembre del 2018
El Grup de teatre de Sant Hipòlit convoca el 6è Concurs d'artista resident

El/la guanyador/a farà els cartells de la temporada 2019

El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el 6è Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2018, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2019. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del 30 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les cinc primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barceloní Camilo Huertas i les santhipolitenques Montse Espelt i Rosa Maria Vila, el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aquí

Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat