Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
11 de desembre del 2022
L'estrena serà la nit de Nadal i s'allargaran fins havent passat Reis
Cada any desenes de persones es mobilitzen per a donar a llum uns pastorets ben originals, però respectant la tradicionalitat que els caracteritza. Enguany, hem volgut donar importància a aquelles coses que no es veuen perquè s’amaguen rere l’escenari, i sobretot a uns personatges essencials per l’obra i invisibles als ulls. Durant aquesta edició destacarem la figura dels tramoies ja que sense ells no es podrien lluir uns decorats de paper històrics. Uns pastorets tradicionals, no us els podeu perdre!
24 de setembre del 2022
La previsió de pluja obliga a canviar l'escenari d'aquesta obra
Després de mesos de treball intens, aquest cap de setmana s'estrenarà l'obra 'El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare i dirigida per Sergi Marcos.
Tot i que la ubicació prevista era un entorn natural com el de la font del Bac, la previsió meteorològica per aquest cap de setmana recomana traslladar aquesta producció al Teatre municipal de Sant Hipòlit.
Si bé l'entorn tenia un paper important en l'obra, creiem que al Teatre també podreu gaudir de la feina del nombrós grup d'actors, actrius, músics i col·laboradors del Grup de Teatre.
3 de juny del 2020
Aquesta obra era l'escollida per estrenar-se per Sant Jordi
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà arrenca de nou després de l'aturada per culpa de la COVID-19 amb un monòleg intens que interpreta Rai Sánchez sota la direcció de Gabriel Salvans.
Treballem per tal de poder assegurar que es compleixen les mesures sanitàries pertinents. Es recomana portar la mascareta per l'entrada i la sortida de l'espectacle on no es podrà garantir la distància de 2 metres.
Amb tot plegat, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit està molt content de tornar oferir propostes culturals de qualitat al Voltreganès.
7 de desembre del 2019
Guillem Domènech serà el nostre artista resident per la temporada 2020
Després de rebre les propostes del concurs de cartells d'enguany i que el jurat deliberés, diumenge 1 de desembre es va desvetllar qui seria l'artista resident per a la propera temporada. En aquesta ocasió va tornar a ser un olotí, Guillem Domènech que es va endur aquesta oportunitat. Properament veureu el cartell a la secció d'obres de la nostra pàgina web.

Per altra banda, també es va saber qui seria la guanyadora del programa de mà de la 1a edició del concurs juvenil. La Montse Vilamala de Gurb es va endur les 4 entrades per venir a veure algunes de les obres que es programaran per la propera temporada.
29 de setembre del 2019
Els guanyadors faran els cartells i programes de mà de les obres del 2020
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el setè Concurs a Artista Resident de la companyia, així com la primera edició del Concurs Jove, on hi podran participar tots els joves entre 12 i 15 anys.

El guanyador o guanyadora del Concurs a Artista Resident, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2019, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2020. El premi és de 600 €. Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi.

Pel que fa al Concurs Jove, el guanyador o guanyadora haurà de presentar una proposta pel programa de mà dels Pastorets 2019, i s'emportarà 4 entrades per veure una obra de les que programarà el Grup durant l'any 2020.

En ambdós casos, els originals s’hauran de lliurar a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del 29 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Podeu descarregar les bases completes del concurs aquí.
8 d'abril del 2019
Aquests dies el Grup de Sant Hipòlit està acabant d'enllestir l'obra de Sant Jordi
Escrita el 1897, publicada el 1898 i estrenada als escenaris el 1899. Enguany, 120 anys després i coincidint amb el 20è aniversari del ressorgiment del grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà els personatges de l’Alegria que passa tornen a pujar a l’escenari a la Sala Petita d’Osona.
En aquesta ocasió, la Sònia Camacho dirigeix un estol d'actors i actrius joves del Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Una representació en la qual s'hi podran veure diferents tècniques artístiques que no us podeu perdre.

L'obra es representarà els dissabtes 27 d'abril i 4 de maig ales 21h i el diumenge 5 de maig a partir de les 18h.

13 de desembre del 2018
Ja tenim a punt una edició dels Pastorets molt històrica
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà està ultimant els assajos de la representació tradicional més esperada a finals d'any. Sota la direcció de Sergi Marcos, Els Pastorets d'enguany són tradicional i alhora ben especials. Aquest any se celebren els 20 anys de la nova constitució del Grup de Teatre i per aquest motiu serà un any amb moltes sorpreses.
Us esperem en alguna de les representacions que farem:
25 i 29 de desembre a les 21:30h.
26 i 30 de desembre i 6 de gener a les 19h.

10 de desembre del 2018
A principis del mes de desembre es va descobrir el nom del guanyador/a del 6è concurs
Aina Espona ha guanyat la 6a edició del concurs Artista Resident que anualment organitza el Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Una edició que ha rebut 9 propostes diferents. L'alt nivell artístic dels cartells va posar molt difícil l'elecció del jurat: hi va haver un triple empat ens els 3 cartells finalistes i finalment, va caldre el vot definitiu de la secretària del Grup.El Grup de Teatre de Sant Hipòlit vol agrair la participació a tots els artistes! Esperem rebre més propostes en les properes edicions!
30 de setembre del 2018
El/la guanyador/a farà els cartells de la temporada 2019
El Grup de Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà convoca el 6è Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haurà de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2018, esdevindrà Artista Resident i serà l’encarregat d’elaborar els cartells i programes de mà de les obres del Grup per a la temporada 2019. El premi és de 600 €.

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals s’hauran de lliurar a l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà abans del 30 de novembre d’enguany a les 14.00 hores.

Després de les cinc primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barceloní Camilo Huertas i les santhipolitenques Montse Espelt i Rosa Maria Vila, el Grup de teatre valora l'experiència positivament, destacant l'aportació de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creació artística, tant local com forana, tot col·laborant així amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una estètica variada per a la promoció de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aquí

22 d'agost del 2018
Cinc obres de curta durada que es representaran el proper dissabte 1 de setembre
Ja tenim la Festa Major aquí i per tal de col·laborar-hi com cada any, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit ha preparat un espectacle ben original.
Enguany, convertirem el casc antic del poble en un 'tapeo teatral'. Cinc obres es faran simultàniament a diferents espais del centre urbà de Sant Hipòlit de Voltregà. Cada obra tindrà una durada aproximada d'uns 15 minuts.
Cada obra es representarà el dissabte 1 de setembre a les: 21h, 21:30h, 22h, 22:30h, 23h i 23:30h.
Una vintena d'actors i actrius conjuntament amb els directors i directores de cada una de les obres estan ultimant els assajos per tal de sorprendre el públic de Sant Hipòlit.
Us hi esperem!

Veure notícies anteriors
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat