Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Diumenge 11 de desembre del 2022
L'estrena ser la nit de Nadal i s'allargaran fins havent passat Reis
Cada any desenes de persones es mobilitzen per a donar a llum uns pastorets ben originals, per respectant la tradicionalitat que els caracteritza. Enguany, hem volgut donar importncia a aquelles coses que no es veuen perqu samaguen rere lescenari, i sobretot a uns personatges essencials per lobra i invisibles als ulls. Durant aquesta edici destacarem la figura dels tramoies ja que sense ells no es podrien lluir uns decorats de paper histrics. Uns pastorets tradicionals, no us els podeu perdre!
Dissabte 24 de setembre del 2022
La previsi de pluja obliga a canviar l'escenari d'aquesta obra
Desprs de mesos de treball intens, aquest cap de setmana s'estrenar l'obra 'El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare i dirigida per Sergi Marcos.
Tot i que la ubicaci prevista era un entorn natural com el de la font del Bac, la previsi meteorolgica per aquest cap de setmana recomana traslladar aquesta producci al Teatre municipal de Sant Hiplit.
Si b l'entorn tenia un paper important en l'obra, creiem que al Teatre tamb podreu gaudir de la feina del nombrs grup d'actors, actrius, msics i collaboradors del Grup de Teatre.
Dimecres 3 de juny del 2020
Aquesta obra era l'escollida per estrenar-se per Sant Jordi
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg arrenca de nou desprs de l'aturada per culpa de la COVID-19 amb un monleg intens que interpreta Rai Snchez sota la direcci de Gabriel Salvans.
Treballem per tal de poder assegurar que es compleixen les mesures sanitries pertinents. Es recomana portar la mascareta per l'entrada i la sortida de l'espectacle on no es podr garantir la distncia de 2 metres.
Amb tot plegat, el Grup de Teatre de Sant Hiplit est molt content de tornar oferir propostes culturals de qualitat al Voltregans.
Dissabte 7 de desembre del 2019
Guillem Domnech ser el nostre artista resident per la temporada 2020
Desprs de rebre les propostes del concurs de cartells d'enguany i que el jurat delibers, diumenge 1 de desembre es va desvetllar qui seria l'artista resident per a la propera temporada. En aquesta ocasi va tornar a ser un olot, Guillem Domnech que es va endur aquesta oportunitat. Properament veureu el cartell a la secci d'obres de la nostra pgina web.

Per altra banda, tamb es va saber qui seria la guanyadora del programa de m de la 1a edici del concurs juvenil. La Montse Vilamala de Gurb es va endur les 4 entrades per venir a veure algunes de les obres que es programaran per la propera temporada.
Diumenge 29 de setembre del 2019
Els guanyadors faran els cartells i programes de m de les obres del 2020
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg convoca el set Concurs a Artista Resident de la companyia, aix com la primera edici del Concurs Jove, on hi podran participar tots els joves entre 12 i 15 anys.

El guanyador o guanyadora del Concurs a Artista Resident, que haur de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2019, esdevindr Artista Resident i ser lencarregat delaborar els cartells i programes de m de les obres del Grup per a la temporada 2020. El premi s de 600 . Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi.

Pel que fa al Concurs Jove, el guanyador o guanyadora haur de presentar una proposta pel programa de m dels Pastorets 2019, i s'emportar 4 entrades per veure una obra de les que programar el Grup durant l'any 2020.

En ambds casos, els originals shauran de lliurar a lAjuntament de Sant Hiplit de Voltreg abans del 29 de novembre denguany a les 14.00 hores.

Podeu descarregar les bases completes del concurs aqu.
Dilluns 8 d'abril del 2019
Aquests dies el Grup de Sant Hiplit est acabant d'enllestir l'obra de Sant Jordi
Escrita el 1897, publicada el 1898 i estrenada als escenaris el 1899. Enguany, 120 anys desprs i coincidint amb el 20 aniversari del ressorgiment del grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg els personatges de lAlegria que passa tornen a pujar a lescenari a la Sala Petita dOsona.
En aquesta ocasi, la Snia Camacho dirigeix un estol d'actors i actrius joves del Grup de Teatre de Sant Hiplit. Una representaci en la qual s'hi podran veure diferents tcniques artstiques que no us podeu perdre.

L'obra es representar els dissabtes 27 d'abril i 4 de maig ales 21h i el diumenge 5 de maig a partir de les 18h.

Dijous 13 de desembre del 2018
Ja tenim a punt una edici dels Pastorets molt histrica
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg est ultimant els assajos de la representaci tradicional ms esperada a finals d'any. Sota la direcci de Sergi Marcos, Els Pastorets d'enguany sn tradicional i alhora ben especials. Aquest any se celebren els 20 anys de la nova constituci del Grup de Teatre i per aquest motiu ser un any amb moltes sorpreses.
Us esperem en alguna de les representacions que farem:
25 i 29 de desembre a les 21:30h.
26 i 30 de desembre i 6 de gener a les 19h.

Dilluns 10 de desembre del 2018
A principis del mes de desembre es va descobrir el nom del guanyador/a del 6 concurs
Aina Espona ha guanyat la 6a edici del concurs Artista Resident que anualment organitza el Grup de Teatre de Sant Hiplit. Una edici que ha rebut 9 propostes diferents. L'alt nivell artstic dels cartells va posar molt difcil l'elecci del jurat: hi va haver un triple empat ens els 3 cartells finalistes i finalment, va caldre el vot definitiu de la secretria del Grup.El Grup de Teatre de Sant Hiplit vol agrair la participaci a tots els artistes! Esperem rebre ms propostes en les properes edicions!
Diumenge 30 de setembre del 2018
El/la guanyador/a far els cartells de la temporada 2019
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg convoca el 6 Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haur de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2018, esdevindr Artista Resident i ser lencarregat delaborar els cartells i programes de m de les obres del Grup per a la temporada 2019. El premi s de 600 .

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals shauran de lliurar a lajuntament de Sant Hiplit de Voltreg abans del 30 de novembre denguany a les 14.00 hores.

Desprs de les cinc primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barcelon Camilo Huertas i les santhipolitenques Montse Espelt i Rosa Maria Vila, el Grup de teatre valora l'experincia positivament, destacant l'aportaci de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creaci artstica, tant local com forana, tot collaborant aix amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una esttica variada per a la promoci de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aqu

Dimecres 22 d'agost del 2018
Cinc obres de curta durada que es representaran el proper dissabte 1 de setembre
Ja tenim la Festa Major aqu i per tal de collaborar-hi com cada any, el Grup de Teatre de Sant Hiplit ha preparat un espectacle ben original.
Enguany, convertirem el casc antic del poble en un 'tapeo teatral'. Cinc obres es faran simultniament a diferents espais del centre urb de Sant Hiplit de Voltreg. Cada obra tindr una durada aproximada d'uns 15 minuts.
Cada obra es representar el dissabte 1 de setembre a les: 21h, 21:30h, 22h, 22:30h, 23h i 23:30h.
Una vintena d'actors i actrius conjuntament amb els directors i directores de cada una de les obres estan ultimant els assajos per tal de sorprendre el pblic de Sant Hiplit.
Us hi esperem!

Veure notícies anteriors
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Esglsia, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat