Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dissabte 7 de desembre del 2019
Guillem Domnech ser el nostre artista resident per la temporada 2020
Desprs de rebre les propostes del concurs de cartells d'enguany i que el jurat delibers, diumenge 1 de desembre es va desvetllar qui seria l'artista resident per a la propera temporada. En aquesta ocasi va tornar a ser un olot, Guillem Domnech que es va endur aquesta oportunitat. Properament veureu el cartell a la secci d'obres de la nostra pgina web.

Per altra banda, tamb es va saber qui seria la guanyadora del programa de m de la 1a edici del concurs juvenil. La Montse Vilamala de Gurb es va endur les 4 entrades per venir a veure algunes de les obres que es programaran per la propera temporada.
Diumenge 29 de setembre del 2019
Els guanyadors faran els cartells i programes de m de les obres del 2020
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg convoca el set Concurs a Artista Resident de la companyia, aix com la primera edici del Concurs Jove, on hi podran participar tots els joves entre 12 i 15 anys.

El guanyador o guanyadora del Concurs a Artista Resident, que haur de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2019, esdevindr Artista Resident i ser lencarregat delaborar els cartells i programes de m de les obres del Grup per a la temporada 2020. El premi s de 600 . Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi.

Pel que fa al Concurs Jove, el guanyador o guanyadora haur de presentar una proposta pel programa de m dels Pastorets 2019, i s'emportar 4 entrades per veure una obra de les que programar el Grup durant l'any 2020.

En ambds casos, els originals shauran de lliurar a lAjuntament de Sant Hiplit de Voltreg abans del 29 de novembre denguany a les 14.00 hores.

Podeu descarregar les bases completes del concurs aqu.
Dilluns 8 d'abril del 2019
Aquests dies el Grup de Sant Hiplit est acabant d'enllestir l'obra de Sant Jordi
Escrita el 1897, publicada el 1898 i estrenada als escenaris el 1899. Enguany, 120 anys desprs i coincidint amb el 20 aniversari del ressorgiment del grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg els personatges de lAlegria que passa tornen a pujar a lescenari a la Sala Petita dOsona.
En aquesta ocasi, la Snia Camacho dirigeix un estol d'actors i actrius joves del Grup de Teatre de Sant Hiplit. Una representaci en la qual s'hi podran veure diferents tcniques artstiques que no us podeu perdre.

L'obra es representar els dissabtes 27 d'abril i 4 de maig ales 21h i el diumenge 5 de maig a partir de les 18h.

Dijous 13 de desembre del 2018
Ja tenim a punt una edici dels Pastorets molt histrica
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg est ultimant els assajos de la representaci tradicional ms esperada a finals d'any. Sota la direcci de Sergi Marcos, Els Pastorets d'enguany sn tradicional i alhora ben especials. Aquest any se celebren els 20 anys de la nova constituci del Grup de Teatre i per aquest motiu ser un any amb moltes sorpreses.
Us esperem en alguna de les representacions que farem:
25 i 29 de desembre a les 21:30h.
26 i 30 de desembre i 6 de gener a les 19h.

Dilluns 10 de desembre del 2018
A principis del mes de desembre es va descobrir el nom del guanyador/a del 6 concurs
Aina Espona ha guanyat la 6a edici del concurs Artista Resident que anualment organitza el Grup de Teatre de Sant Hiplit. Una edici que ha rebut 9 propostes diferents. L'alt nivell artstic dels cartells va posar molt difcil l'elecci del jurat: hi va haver un triple empat ens els 3 cartells finalistes i finalment, va caldre el vot definitiu de la secretria del Grup.El Grup de Teatre de Sant Hiplit vol agrair la participaci a tots els artistes! Esperem rebre ms propostes en les properes edicions!
Diumenge 30 de setembre del 2018
El/la guanyador/a far els cartells de la temporada 2019
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg convoca el 6 Concurs a Artista Resident de la companyia. El guanyador o guanyadora, que haur de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2018, esdevindr Artista Resident i ser lencarregat delaborar els cartells i programes de m de les obres del Grup per a la temporada 2019. El premi s de 600 .

Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi. Els originals shauran de lliurar a lajuntament de Sant Hiplit de Voltreg abans del 30 de novembre denguany a les 14.00 hores.

Desprs de les cinc primeres edicions, guanyades per l'olotina Roser Matas, el santhipolenc Javi Funes, el barcelon Camilo Huertas i les santhipolitenques Montse Espelt i Rosa Maria Vila, el Grup de teatre valora l'experincia positivament, destacant l'aportaci de noves idees i estils als cartells de les seves obres teatrals.

El Grup de Teatre vol seguir fomentant la creaci artstica, tant local com forana, tot collaborant aix amb els centres formatius, al mateix temps que aconseguir una marca de qualitat i una esttica variada per a la promoci de les seves obres.

Podeu descarregar les bases del concurs aqu

Dimecres 22 d'agost del 2018
Cinc obres de curta durada que es representaran el proper dissabte 1 de setembre
Ja tenim la Festa Major aqu i per tal de collaborar-hi com cada any, el Grup de Teatre de Sant Hiplit ha preparat un espectacle ben original.
Enguany, convertirem el casc antic del poble en un 'tapeo teatral'. Cinc obres es faran simultniament a diferents espais del centre urb de Sant Hiplit de Voltreg. Cada obra tindr una durada aproximada d'uns 15 minuts.
Cada obra es representar el dissabte 1 de setembre a les: 21h, 21:30h, 22h, 22:30h, 23h i 23:30h.
Una vintena d'actors i actrius conjuntament amb els directors i directores de cada una de les obres estan ultimant els assajos per tal de sorprendre el pblic de Sant Hiplit.
Us hi esperem!

Diumenge 15 d'abril del 2018
Per Sant Jordi, el grup de teatre us presenta un recull de monlegs de Joan Capri
Es tracta dun espectacle de petit format basat en histries breus explicades amb un gran sentit de lhumor pels actors del grup. Sn textos que critiquen i retraten les maneres costumistes, els prejudicis, les inseguretats i les mesquineses de la societat catalana de la dcada dels 60. Histries del passat amb un rerefons vigent, que han fet de Joan Capri i els seus monlegs ms emblemtics un dels grans cmics lescena catalana, un clssic sovint oblidat.
Lobra es representar al Teatre Municipal de Sant Hiplit la sala petita dOsona els propers dies 21 i 22 dabril de 2018 a les 18h.
Dimarts 20 de febrer del 2018
L'obra ser representada a la 30a edici del concurs Taca'm
Desprs de guanyar el concurs de l'any passat amb 'Smiley, una histria d'amor', el Grup de teatre de Sant Hiplit participa aquest any en la 30a edici del concurs Taca'm de Caldes de Montbui, amb una adaptaci de 'La plaa del diamant' de Merc Rodoreda.
Aquesta obra es va estrenar a Sant Hiplit a la tardor i va ser un xit total. Tots els detalls estaven molt ben cuidats i les tres actrius (Montse Molas, Mireia Snchez i Judit Snchez) esplndides.
Us la recomanem, us agradar!Diumenge 11 de febrer del 2018
Lobra es representar al Teatre Municipal de Sant Hiplit la sala petita dOsona els propers dies 17, 18, 24 i 25 de febrer
El Grup de Teatre de Sant Hiplit enceta la temporada 2018 amb El Tinent dInishmore de Martin

McDonagh i dirigida per Xevi Vigu (Shake-scene, La forma de les coses, El Mercader de

Vencia).La tranquillitat de lilla dInishmore (Irlanda) es veu alterada quan Davey troba una gat

aparentment atropellat. Martin McDonagh aprofita aquest punt de partida per crear un vrtex de

sang i fetge gratut, per perfectament justificat pels personatges, ambientat a lIrlanda

paramilititzada de lINLA i lIRA durant els 90s.Habitualment comparat amb Tarantino, McDonagh va ms enll del thriller, aportant un toc

dhumor angls (sic!) a la seva obra. Conjuntament amb El lisiat dInishmaan i The Banshees of

Inisheer( aquesta ltima mai editada per no ser prou bona segons McDonagh) , El Tinent

dInishmore forma part de la triologia ambientada a les illes dAran.Lobra es representar al Teatre Municipal de Sant Hiplit la sala petita dOsona els propers dia

17 (21:30h), 18 (18h), 24 (21:30h) i 25 (18h)

Veure notícies anteriors
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Esglsia, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat