Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Representacions
Teatre de Sant Hipòlit
Dissabte 9 de juny del 2007. 22:00
Teatre de Sant Hipòlit
Diumenge 10 de juny del 2007. 18:00
El Petit Príncep
Sinopsi
EL PETIT PRÍNCEP

(versió teatral pròpia)El Grup de teatre de Sant Hipòlit de Voltregà presenta un muntatge original,

fruit de l’adaptació pròpia d’un dels majors clàssics de la literatura infantilL’últim muntatge teatral del grup voltreganès, que s’estrena el proper dissabte 9 de juny a les 10 de la nit, posa en escena el famós conte escrit per l’aviador francès Antonie de Saint-Exupéry, i que va ser publicat per primera vegada al 1943 als Estats Units. En aquest conte, l’autor s’imagina a sí mateix perdut al desert del Sahara, a causa d’haver tingut una averia al seu avió. Llavors, apareix un petit príncep extraterrestre i a través de les converses entre ells dos es descobreixen les vivències del jove protagonista en el seu periple per diferents planetes, en un viatge que emprèn en busca d’amics i coneixement. L’autor aprofita les reflexions del Petit Príncep per donar la seva visió sobre l’estupidesa humana i la senzilla saviesa dels nens que la majoria de persones grans perden quan creixen i es fan adults. En aparença un llibre exclusivament infantil, al llarg de la narració es tracten temes tan profunds com el sentit de la vida, l’amistat i l’amor.

En una versió teatral en català d’aquest conte, el grup de teatre de Sant Hipòlit ha optat per la fidelitat estricta al text, i també a l’estètica que es desprèn dels dibuixos del propi autor, coneguts arreu del món. Una aposta que, per augmentar la seva teatralitat, s’ha volgut completar amb un vestuari inspirat en la fantasia, un original joc escenogràfic que busca la complicitat d’una il•luminació treballada curosament, una selecció musical amb peces de pròpia creació i també la projecció de materials audiovisuals en moments puntuals del muntatge.
Fitxa artística
Autor
Antoine de Saint-Exupéry
Estrena
2007
Grup
Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Direcció
Narcís Colom
Repartiment
Petit Príncep
Oriol Caritg
Aviador
Jordi Cantillo
Flor
Eva Mercader
Rei
Toni Riera
Vanitós
Gerard Sancho
Home de negocis
Xevi Vigué
Fanaler
Eduard Mauri
Geògraf
Lluís Font Rifà
Serp
Mariona Grané
Guarda agulles
Laura Damunt
Venedor
Miquel Llimós
Guineu
Judit Vila
Fitxa tècnica
Adaptació
Narcís Colom
Ajudant de direcció
Toni Riera
Il·luminació
Xevi Vigué
Il·luminació
Gerard Sancho
Escenografia
Narcís Colom
Escenografia
Eduard Mauri
Música
Guillem Bover
Animacions digitals
Toni Soldevila
Dissenyador gràfic
Toni Soldevila
Perruqueria
Sergi Marcos
Perruqueria
Maribel Jiménez
Vestuari
Maria Àngels Pladevall
Coordinadora
Montse Yuste
Maquillatge
Teresa Costa
Maquillatge
Mariona Grané
Maquillatge
Sabina Serrallonga
Maquillatge
Alba Colom
Maquillatge
Vero Ruiz
Fotografia i video
Miquel Erra
Vídeos / Música
 
Fotografies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Vanitós Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Fanaler Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Geògraf Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Petit Príncep Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - La Guineu Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Rei Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - La Flor Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - L'home de negocis Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Guardagulles Grup de Teatre de Sant Hipòlit - El Petit Príncep - El Venedor
< Tornar
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat